Bouwbedrijf Broerse staat voor kennis, ervaring en
duidelijkheid.

Eigenaar Tim Broerse is al meer dan 20 jaar actief in de aannemerij. Zijn eerste stappen in de bouw- en timmerwereld zette hij na zijn schooltijd in de Zaanstreek. Tegenwoordig is hij ook actief rond Weesp en het Gooi. Met meer dan 20 jaar ervaring weet Tim precies wat de ingrediënten van een succesvol bouwproject: duidelijke communicatie met de klant.


“Maar als je me vraagt wat ik het allerliefst doe, dan is dat het volledig
renoveren en restaureren van monumentale panden. Een oud vervallen pand weer
helemaal in oude glorie herstellen, dat is echt machtig mooi om te doen!”

Wie een aannemer belt wil duidelijkheid, dat heb ik door de jaren heen wel geleerd. Je wilt weten hoe lang het project gaat duren, wanneer het klaar is en hoeveel het gaat kosten. Heel simpel eigenlijk, maar helaas hoor ik zo vaak verhalen van mensen die een slechte ervaring hebben met een bouwbedrijf. Met mijn kennis en ervaring wil ik ervoor zorgen dat mijn klanten zo min mogelijk gedoe hebben.

Gedurende zijn 20 jaar in de aannemerij heeft Tim alle soorten bouwprojecten al eens meegemaakt; van de plaatsing van een eenvoudige dakkapel, tot een compleet nieuwbouwproject.Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op