Bouwbedrijf Broerse staat voor transparantie en betrouwbaarheid

Restoratie

Voor het restaureren van monumentale panden bent u bij bouwbedrijf Broerse aan het juiste adres. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring om van dit type werkzaamheden een succes te maken. Bel ons voor een afspraak en we komen graag kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.


Offerte aanvragen

Renovatie

Bouwbedrijf Broerse helpt graag bij een renovatie van uw woning. Of het nu om grote of kleine verbouwplannen gaat, wij komen graag langs om met u ideeën uit te werken. We bespreken uw wensen en maken een duidelijke offerte op maat.


Offerte aanvragen

Onderhoud

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Kampt u met houtrot, schilderwerk of andere verzoeken om klein onderhoud? Bel ons en we zorgen er voor dat uw pand weer tip top in orde komt.


Offerte aanvragen

Nieuwbouw

U wilt een nieuwe garage bij uw huis, of eindelijk die schuur voor wat extra opslagruimte bij uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Broerse is een flexibel bouwbedrijf. Bij grotere nieuwbouwprojecten werken we samen met vaste en betrouwbare bouwpartners. Samen zorgen wij voor een perfect eindresultaat.


Offerte aanvragen

Dakkapellen

Een dakkapel plaatsen lijkt een eenvoudige ingreep. En dat is het ook. Als je maar verstand van zaken hebt! Helaas zien wij nogal eens dat een dakkapel amateuristisch wordt geplaatst, met alle nare gevolgen van dien. Wij bouwen onze dakkapellen zelf, met een keuze uit houten of kunststof bekleding. Wij gaan pas aan de slag als we alles eerst haarfijn hebben doorgemeten en besproken met u.


Offerte aanvragen

Verbouw

De verbouw van uw bestaande woning is op te delen in interne verbouwing, renoveren en het onderhouden van uw pand. Bij het verbouwen heb je te maken met constructies die in het verleden zijn gebouwd. Dit kan gevolgen hebben voor de nieuw uit te voeren werkzaamheden. 

Ga niet blindelings uit van bouwtekeningen maar ervaring is een pre in zulke situaties. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.


Offerte aanvragen

Wilt u meer weten, of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact op